Новини

Всі новини Громадський бюджет Кривий Ріг Кривий Ріг проєкти Громадського бюджету реалізація проєктів Громадського бюджету

«ГРОМАДСЬКИЙ БЮДЖЕТ»: відкриті до діалогу та позитивних змін

Шановна громадо, пропонуємо приєднатися до обговорень, надати відповіді на декілька запитань та залучитись до формування Положення про порядок проведення конкурсу проєктів місцевого розвитку «Громадський бюджет-2023»,

Урочистості з нагоди відзначення авторів проєктів-переможців конкурсу "Громадський бюджет-2022"!

59 авторів отримали сертифікати переможців конкурсу «Громадський бюджет-2022»: Це–великий проєкт, який згуртував команду професіоналів та жителів, які своїми цікавими ідеями додають Кривому Рогу яскравості, комфорту та затишку

12 листопада 2021 року підбито підсумки голосування та визначено переможців конкурсу проєктів «Громадський бюджет-2022».

07 листопада завершився третій етап конкурсу «Громадський бюджет-2022» — голосування мешканців за проєкти громадських ініціатив Кривого Рог. Електронне та письмове голосування (для внутрішньо переміщених осіб) тривало протягом 14 календарних днів. Підсумки голосування за проєкти підбили на засіданні ради з проведення конкурсу проєктів місцевого розвитку «Громадський бюджет», реалізація яких планується у 2022 році.

Підсумки третього засідання ради з проведення конкурсу "Громадський бюджет-2022"

22.10.2021 радою з проведення конкурсу "Громадський бюджет-2022" підбито підсумки роботи експертних груп, ухвалено рішення про передачу проєктів на голосування, визначено терміни та способи голосування мешканцями міста за обрані проєкти

Запитай про «ГРОМАДСЬКИЙ БЮДЖЕТ-2022» у модератора

В кожному районі міста визначено консультантів — модераторів конкурсу «Громадський бюджет-2022», які допоможуть у підготовці проєктних заявок, нададуть відповіді та роз’яснення з питань порядку та правил участі у цьогорічному конкурсі.

«Громадський бюджет – 2022»: старт для нових ідей

21 липня 2021 року на засіданні виконкому Криворізької міської ради ухвалено рішення про проведення конкурсу проєктів місцевого розвитку «Громадський бюджет-2022», яким затверджене Положення про порядок його проведення.

Запрошуємо активних та ініціативних мешканців Кривого Рогу на тренінги з підготовки проєктів для участі у конкурсі «Громадський бюджет-2022»

30 та 31 липня 2021 року у приміщенні Центральної бібліотеки КЗК «Міська бібліотека для дорослих» КМР (проспект Поштовий, буд. 40) відбудуться два восьмигодинні тренінги з розробки та подання проєктів на участь у конкурсі «Громадський бюджет-2022».

«ГРОМАДСЬКИЙ БЮДЖЕТ»: відкриті до діалогу та позитивних змін

Шостий рік у Кривому Розі успішно застосовується та стрімко розвивається інструмент ефективної взаємодії влади та громади — конкурс проєктів місцевого розвитку «Громадський бюджет», який залучає тисячі мешканців до участі в змінах нашого міста на краще.